Beheer

BeheerNaast onze bemiddelingsfunctie behoort beheer van woonruimte/ bedrijfsruimte tevens tot onze werkzaamheden. Iedere eigenaar van onroerend goed kan via Spronk Vastgoed het financieel- en technisch beheer aan ons kantoor uitbesteden. Of u nu als particuliere belegger uw woonruimte of meerdere panden wilt verhuren, of als u tijdelijk in het buitenland verblijft, nemen wij u graag alle taken uit handen die bij de verhuur van uw onroerend goed komen kijken.

Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle uit de verhuur voortvloeiende correspondentie, de huurincasso, de verplichte (administratieve) beslommeringen en onderhoud.

Huurincasso

De huur van de woonruimte wordt maandelijks betaald aan Spronk Vastgoed en zal nadien naar uw rekening worden overgemaakt. U ontvangt tevens, voor uw administratie, een actueel maandelijks betalingsoverzicht. Spronk Vastgoed heeft verder als taak er voor te zorgen dat de huur door de huurder op tijd wordt betaald. Bij huurschuld wordt uw huurder aangemaand.

Administratie

Tot onze administratieve taken behoort tevens het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en het maken van eindafrekeningen. Tevens kunnen wij voor huurders van bedrijven een maandelijkse factuur verzorgen.

Inspectie

Bij iedere begin- en eindoplevering (‘in- en uitcheck’) van een woning, is één van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen ervoor dat er een inspectierapport wordt opgesteld van de actuele toestand van het gehuurde.

Onderhoud en klachten

Eventuele klachten aangaande het onderhoud of andere zaken worden door Spronk Vastgoed snel en vakkundig afgehandeld.

Voor bovenstaande dienstverlening rekenen wij een percentage van de maandelijkse betaalde huur. Onze verhuurmakelaars informeren u graag naar de mogelijkheden.

Uw woning aanmelden voor beheer bij Spronk Vastgoed kunt u hier.

Meld direct jouw woning aan

Klik hier om door te gaan naar het formulier om de woning aan te bieden.

Meld de woning aan

Schrijf je in als huurder

Wil je jezelf direct inschrijven als huurder? Klik dan hier en vul het formulier in.

Schrijf je in