Huren

kamer hurenBent u op zoek naar een appartement, woning, studio of studentenkamer? Spronk Vastgoed kan u helpen met uw zoektocht naar huurwoningen. Wij zijn altijd op de hoogte van het actuele aanbod op de woningmarkt.

Het vinden van een geschikte huurwoning

Nadat u zich gratis in heeft geschreven , geeft u ons opdracht om een woning voor u te zoeken, die aan uw wensen voldoet.

Spronk Vastgoed kan u helpen met het maken van de juiste keuze. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u zeer snel voorzien van een woning. Het merendeel van onze klanten wordt al binnen enkele dagen voorzien van woonruimte die aan hun woonwensen voldoet.

Bezichtiging van de woning

Als wij voor u geschikte woningen hebben gevonden, dan worden deze onder begeleiding van onze verhuurmakelaar bezichtigd

Eisen aan uw inkomen

Voor het huren van een woning is het noodzakelijk dat u een vast inkomen hebt, of wanneer u student bent over voldoende inkomen beschikt (o.a. een studiefinanciering). Tevens bestaat er voor studenten de mogelijkheid dat de ouders zich voor de duur van de huurovereenkomst garant stellen voor de naleving van de huur betalingen.

Kosten bij huur

Indien na het verlenen van een zoekopdracht  door Spronk Vastgoed voor de opdrachtgever een huurovereenkomst tot stand komt, dan zullen eenmalig kosten in rekening worden gebracht. De kosten zijn gelijk aan 1 maand huur (excl. 21% btw). Indien in de maandhuur servicekosten, gas- en elektrakosten, gemeentebelastingen, kosten voor stoffering- en meubilering zijn inbegrepen, worden de kosten hierover berekend.

Tekenen van de huurovereenkomst

Wanneer u een huurwoning hebt gevonden die aan uw eisen voldoet zal de huurovereenkomst getekend worden. In de huurovereenkomst zijn al uw rechten en plichten opgenomen. Na ondertekening van de huurovereenkomst ontvangt u de sleutel van uw woning.

Neem contact op

Naam *
Voer uw naam in
E-mail *
Voer uw e-mailadres in
Vraag *
Stel uw vraag

Meld direct jouw woning aan

Klik hier om door te gaan naar het formulier om de woning aan te bieden.

Meld de woning aan

Schrijf je in als huurder

Wil je jezelf direct inschrijven als huurder? Klik dan hier en vul het formulier in.

Schrijf je in