Verhuren

verhurenStaat uw woning al lang te koop en bent u de dubbele lasten zat, gaat u tijdelijk naar het buitenland of bent u belegger en wilt u uw woning vakkundig verhuren aan de juiste huurder?

Bij Spronk Vastgoed B.V. willen wij het u graag makkelijker maken en het werk voor u uit handen nemen. In een vrijblijvend adviesgesprek lichten wij u graag voor over de mogelijkheden die Spronk Vastgoed B.V. u te bieden heeft.

U profiteert bij Spronk Vastgoed B.V. van een jarenlange expertise op gebied van verhuur en beheer. Bovendien beschikken wij over een zeer omvangrijk netwerk aan geschikte bedrijfsmatige en particuliere huurders. Laat u verrassen door het unieke serviceconcept. Een serviceconcept wat verder gaat dan het aanbieden van een betrouwbare huurder. Dit is namelijk slechts één aspect van Spronk Vastgoed B.V. U wilt toch ook dat tijdens de huurperiode alles goed geregeld is? Laat Spronk Vastgoed B.V. u ontzorgen; dat is samenwerken met Spronk Vastgoed B.V.

Service & Mogelijkheden

Screening huurder

Iedere kandidaat-huurder die zich bij Spronk Vastgoed inschrijft als woningzoekende wordt onderworpen aan een grondige screening. Zo weet u altijd met wie u een huurovereenkomst aangaat. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide dienstverlening streven wij naar een geslaagde bemiddeling tussen huurder en verhuurder en een zorgenloze huurperiode voor beide partijen.

Huurders check

Als verhuurder wilt u voor het aangaan van een huurovereenkomst weten wie u in huis haalt. De unieke Spronk Vastgoed huurders-check is bedoeld om uw huurder volledig te screenen. Om een woning via Spronk Vastgoed te kunnen huren, dient de kandidaat-huurder maandelijks een vast inkomen te ontvangen en positief te worden beoordeeld bij een credit-check. Ook worden de werkgever en bankgegevens gecontroleerd. Als een huurder niet aan deze eisen kan voldoen er eventueel voor gekozen worden dat iemand garant staat tijdens de huurperiode. Door deze werkwijze zorgen wij ervoor dat de financiële risico’s voor u als verhuurder zoveel mogelijk worden beperkt. Dat is verhuren via Spronk Vastgoed, een vertrouwd gevoel!

Marketing

Om uw woning onder de aandacht te brengen heeft Spronk Vastgoed haar eigen, veelbezochte website. Een goede presentatie van uw woning is van groot belang; dit is immers het ‘visitekaartje’. Wij zorgen voor het plaatsen van de juiste object informatie, een mooie omschrijving en duidelijke foto’s zodat wij uw woning op passende wijze kunnen aanbieden aan ons grote netwerk aan geschikte huurders. Uiteraard betrekken wij u bij deze zaken en houden we nauw contact met u.

Contractopmaak

Voordat wij uw woning op Spronkvastgoed.nl plaatsen, neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak te maken in uw woning. Tijdens deze afspraak bespreken wij alle details van de huurwoning en relevante zaken die bij de verhuur komen kijken. Als verhuurder tekent u, in geval van toepassing, met ons een beheercontract, de huurders ontvangen van Spronk Vastgoed hun huurcontract. In het beheercontract met u leggen we een aantal regels vast, zoals de ingangsdatum en beëindigingdatum van de beheerovereenkomst.

Daarnaast omschrijven wij de bijzondere afspraken die we gemaakt hebben; bijvoorbeeld dat uw woning wordt verhuurd via de leegstandswet of het feit dat de woning te koop blijft staan zodat eventuele verkoopbezichtigingen tijdens de huurperiode doorgang kunnen vinden. Tevens leggen we vast dat het beheer tijdens de verhuurperiode door Spronk Vastgoed wordt uitgevoerd.

Check-in / check-out

Spronk Vastgoed verzorgt graag de zogenaamde incheck (sleuteloverdracht met de huurder) waarbij de verhuurmakelaar de woning volledig doorloopt en inspecteert op het moment dat een nieuwe huurder de woning betrekt. De verhuurmakelaar zal dan een complete rapportage maken bij de aanvang van de huurperiode. Daarnaast wordt er een fotoreportage ter ondersteuning gemaakt. In het geval Spronk Vastgoed de woning beheert zal een huurder, zodra deze de woning verlaat, samen met de verhuurmakelaar van Spronk Vastgoed de woning inspecteren en zal een Check-out rapport worden opgesteld. Wederom zal de staat van elk vertrek genoteerd worden. De twee rapporten kunnen met elkaar worden vergeleken. Zo kan nooit onduidelijkheid ontstaat over de staat van oplevering van de woning!

Overige diensten

Ook zaken als energie, TV & internetdiensten, tuinonderhoud, aanvraag leegstandvergunning, tussentijdse- en einde schoonmaak kunnen verzorgd worden door Spronk Vastgoed . De verhuurmakelaar van Spronk Vastgoed legt u graag in een persoonlijk gesprek uit wat Spronk Vastgoed voor u hierin kan betekenen.

Uw woning aanmelden voor verhuur bij Spronk Vastgoed B.V.

Neem contact op

Naam *
Voer uw naam in
E-mail *
Voer uw e-mailadres in
Vraag *
Stel uw vraag

Meld direct jouw woning aan

Klik hier om door te gaan naar het formulier om de woning aan te bieden.

Meld de woning aan

Schrijf je in als huurder

Wil je jezelf direct inschrijven als huurder? Klik dan hier en vul het formulier in.

Schrijf je in